Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma gününde Turhal Şeker Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz. Öğretmenlerimiz Hilal DİNÇER, Leyla ŞARA, Mehmet MISIRLIOĞLU, Ertuğrul YARARBAŞ, Ahmet TAŞ öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okul Aile Birliği Hesap Bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

Turhal Belediyesinden gelen psikologlarımız öğrencilerimize sınav kaygısı, başa çıkma yolları ve stresle mücadele gibi konularda seminer vermiştir. Kendilerine kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Turhal Şeker Fen Lisesi olarak 1. Dönem 1. Sınav takvimi aşağıdaki gibidir. Şimdiden tüm öğrencilerimize sınavda başarılar dileriz.

Turhal Şeker Fen Lisesi İdare, öğretmen ve velileri olarak 16.10.2022 tarihinde saat 13:30 da okul aile birliği toplantımızı yaptık.

Eyl

Turhal Şeker Fen Lisesi Teknofest ve diğer bilim yarışmaları öğrenci tespiti ve seçme formu.

Form gönderilirken hata vb. alınması durumunda veya soruların düzgün görülmemesi, yanıtların kabul edilmemesi gibi sorunların oluşmaması için doğrudan site üzerinden formu doldurun: https://mfrkndgn.github.io/teknofestform

Tem

Danışmanlığını Coğrafya Öğr. Uğur TÜRE ve Bilişim Tekn. Öğrt. Mustafa SAVAŞ'ın üstlendiği, 12. Sınıfa geçen Öğrencilerimiz Berat AĞIRBAŞLI ve Mustafa ZERTÜRK öğrencilerimizin projesi finallere kalmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Tem

LGS sınavında Turhal Şeker Fen Lisesi okulumuzu seçecek olan kız ve erkek öğrencilerimiz için yurt problemi yoktur. Dışarıdan gelecek ve yurtta kalmak isteyen öğrencilerimiz için okula çok yakın mesafede olan İmam Hatip Lisesi Kız ve Erkek öğrenci yurtlarında barınma imkanı sağlanmaktadır.

Yurt müracaatları 23-26 Ağustos arası okul idaresine yapılacaktır

Tem

Okul Müdürümüz Hüseyin YURDAKUL, Okul Müdür Yardımcımız Hüseyin ÇAMOĞLU görevlerini Okul Müdürü olarak atanan Fatih EROL ve Müdür Yardımcısı olarak atanan Orhan DEMİR'e devretmiştir. Çalışmalarından ve okula katkılarından dolayı Hüseyin YURDAKUL ve Hüseyin ÇAMOĞLU öğretmenlerimize teşekkür eder, Fatih EROL ve Orhan DEMİR öğretmenlerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.

May

İlçemizde yapılan ,liseler arası bilgi yarışmasında okulumuz öğrencileri 1.olmustur. Öğretmenlerimize , öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum...

Hüseyin YURDAKUL

Nis

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Ortak Sınavlarının, aşağıda belirtilen günlerde liselerde belirtilen derslerden Tokat Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü tarafından il genelinde ortak yazılı olarak yapılması kararlaştırılmıştır.