Ock

Başkanlığımız, Enerji verimliliği hizmetlerinin etkinliğini ve toplumda enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerini gerçekleştirmektir. Ayrıca ülkemizin enerji verimliliği amaç ve hedeflerine ulaşmak üzere gerçekleştirilmesi öngörülen iletişim faaliyetlerinin planlanmasına yönelik olarak ‘rehber niteliğinde’ “Enerji Verimliliği İletişim Planı” oluşturmak ve bu plan çerçevesinde hareket etmektedir.

Ara

FAD koordinasyonunda, afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ile toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak Turhal Şeker Fen Lisesi olarak tatbikat gerçekleştirildi.

Ara

Kas

Okulumuz Fen Lisesi masa tenisi takımı tüm maçlarını kazanarak 30 Kasım'da Tokat da yapılacak final müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır öğrencilerimizi ve Beden Eğtimi Öğretmeni Ahmet AVŞAR'ı tebrik ediyoruz.

Kas

MİRASIMIZ KUDÜS VE ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİNİN KUDÜS TEMALI ULUSLARARASI ÖDÜLLÜ KARİKATÜR SERGİSİNE KATILDIK. FİKİR DUVARINA ÖĞRENCİLERİMİZ DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTI.

Kas

Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakultesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan SAVAŞ'ın Yapay Zeka hakkındaki söyleşisine katıldık.

Kas

Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün "Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı" konulu ilgi yazı ve eki ekte gönderilmiş tir. B ilimsel çalışmalara katkıda bulunmak amacıyla Bilim Türkiye, Keşif Kampüsü, Deneyap Teknoloji Atölyeleri, Deneyap Kart, T3 Girişim Merkezi, Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı, Teknolojinin Millî Takımları Destek Programı ve TEKNOFEST gibi birçok proje Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından hayata geçirildiği belirtilerek proje ve çalışmalar doğrultusunda T3 Vakfı tarafından 2024 Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı ile Millî Teknoloji hamlesi vizyonuna sahip, Türkiye'nin yerli ve millî teknolojisinin geliştirilmesine katkı sağlamak konusunda istekli; ortaokul, lise, lisans ve lisansüstü seviyesindeki öğrencilere burs desteği sağlanacağı ilgi yazı ile bildirilmektedir. Söz konusu burs programına ilişkin ayrıntılı bilginin https://mth.tc/2024 internet adresinde yer aldığı hususunu ilçeniz/ okulunuz öğrenci ve öğretmenlerine duyurulmasını rica ederim.

Diğer derslere ait sınav tarihleri belli oldukça bu sayfadan güncellenecektir.

Okulumuz Edebiyat öğretmeni Ertuğrul YARARBAŞ ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programda Cumhuriyet bayramı kutlandı. Cumhuriyetimizin 100. yılında başta M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yanı sıra vatan uğruna can vermiş tüm şehitlerimiz anıldı.

Okulumz Edebiyat öğretmeni Mehmet MISIRLIOĞLU ve öğrencilerimizin hazırladığı Münazara final programından kesitler. Kıyasıya bir mücadele performansı sergileyen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.   Birinci takıma ödüllerini müdürümüz Fatih Erol ve kıymetli öğretmenlerimizden öğrencileri her projelerinde yüreklendiren 9C sınıf rehber öğretmeni Muhammet Soylu, değerli hocalarımız Uğur Türe ve Murat Çetin Türe taktim etmiştir. 321'e 320 şeklinde sonuçlanan programda ikinci gruba ÇİZGİ kirtasiyeden TLlik hediye çeki jesti yapan velimiz Mesut Demir Bey'e teşekkür ediyoruz.

Beden Eğitimi öğretmenimiz Ahmet AVŞAR'ın okulumuz sınıfları için düzenlemiş olduğu Voleybol turnuvasında tüm sınıfları yenerek şampiyon olan 10/A sınıfını kutlarız.

OKulumuz Coğrafya öğretmenimiz Uğur Türe rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu dergimizin ilk sayısı olan Gaziura çıktı.

Turhal temalı kapağı ve ismiyle çıkan Bilim, Kültür ve Tarih dergisi GAZİURA cumhuriyetimizin 100. Yılı onuruna okurlarına ilk sayısında "Atatürk Turhal'da" posteri hediye ediyor.

Okulumuz öğrencilerine ve Uğur Türe öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 100.yılını,Cumhuriyet dönemi romanlarından kesitlerle hazırladığımız dramatizasyonlar ve sokak röportajı etkinlikleri ile kutladık.

Edebiyat Öğretmenimiz Hilal DİNÇER'in danışmanlığında öğrencilerimizin Turhal halkıyla yaptığı Cumhuriyet ve Atatürk temalı sokak röportajını videodan izleyebilirsiniz.

7-22 Ekim Codweek haftasına özel olarak hazırlamış oluğumuz etkinlikte Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Mustafa SAVAŞ danışmanlığında, 11. sınıf öğrencilerimiz olaran. Y. E. ARSLAN, M. F. KILIÇARSLAN, Ö. F. KARAKÖSE'nin arduino da yazılımını ve tasarımını yapmış oldukları arabamız Cumhuriyetimizin 100. yılna itafen hazırlamış olduğumuz Atatürk'ün Samsun'a çıkmasıyla başlayan, Amasya Genelgesi, Eruzum Kongresi, Sivas Kongresi, Cuhhuriyetin 100. yılı ile biten parkurda arabamızı hareket ettirdik. Etkinlik kapsamında Neziha Kazım Atıcı İmamhatip Ortaokulu BTR öğretmeni Veysel ŞAMAN ve öğrencileride etkinliklerimizde yer alarak robotik yazılım ile ilgili diğer öğrencilerde de merak uyandırmış olduk. Emeği geçen başta öğrencilerimize ve diğer paydaşlara teşekkür ederiz.