Şbt

”Digital Detox School “Adlı E-Twinning Proje etkinliklerimiz.

Şbt

Öğrencilerimizin girişimci, yenilikçi, dil becerisi yüksek, sorun çözebilen, sistematik düşünebilen, iletişime ve öğrenmeye açık, öz güven sahibi, fikirlerini her ortamda ifade edebilen mutlu bireyler olarak yetişmesine imkân ve ortam sağlamak amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Şbt

Afet kulübümüzdeki öğrencilerimiz 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümünde deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenler için pano hazırladı. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirdik. Ulusal olarak saat 11.45 te deprem tatbikatı yaptık. 6 Şubat depreminde vefaat eden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ock

Okulumuz E Twinning etiketi almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock