Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama etkinlikleri için okulumuz Beden Eğitimi Öğr. Ahmet AVŞAR tarafından düzenlenen sınıflar arası futbol müsabakasını 11-A sınıfı kazandı. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Kutlama tatlı ikramıyla sona erdi.

Çök-Kapan-Hayata-Tutun!

AFAD koordinasyonunda, afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ile toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla 12 Kasım 1999 Düzce Depremi’nin yıl dönümünde 81 ilde eş zamanlı olarak Turhal Şeker Fen Lisesi olarak tatbikat gerçekleştirilecek.

Okulumuz öğretmenleri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mücahit Emre ŞIKTAR, Matematik Öğretmeni Mehmet Akif YILDIZ, Müzik Öğretmeni Veysel GÖNÜLALAN ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Mevlidi Nebi haftasını kutladık.

May

Turhal Şeker Fen Lisesi 2. dönem 2. sınav tarihleri aşağıdaki gibidir. Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.

Nis

Kastamonuda yapılan bilek güreşi bölge müsabakalarında okulumuz öğrencisi Büşra Aruk 45 kilo sol kolda 3. olmustur. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Şenyurt Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Orhan Demir eşliğinde okulumuzu ziyarete geldi. Okul müdürümüz Fatih Erol okulumuzu, binamızı ve imkanlarımızı anlatarak öğrencilerimizi seneye burada görmeyi dilediğini kendilerine iletti. Ziyaretleri için Şenyurt Ortaokulu Müdürü Mustafa YILMAZ, Orhan DEMİR ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz eSafetyLabel etiketi aldı.

Şbt

Değerli Öğrencilerimiz Yeni Okul Binamız Eğitim Öğretime Hazır.. Turhal Şeker Fen Lisesi olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde eğitime yenibinamızda başlıyoruz..

Ock

Kaymakam Ali Gökay, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ali Tastan ve Sube Müdürù Mustafa Oruç ile birlikte Seker Fen Lises insaatinda incelemelerde bulundu. Kaymakam Gökay, Okul Müdürü Fatih Erol'dan çalismalar hakkinda bilgiler aldi.

Ara

Müdürümüz Sayın Ahmet Özdemir, Şeker Fen Lisesi öğretmenlerimiz ile bir araya geldi. Okulumuzu ziyaretinde öğretmenlerimizle toplantı yapan Müdürümüz, eğitim öğretim değerlendirmesi yaparak öğretmenlerimize başarılar diledi.
Sayın Müdürümüze Turhal Şeker Fen Lisesi adına ziyeretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Turhal Şeker Fen Lisesi 1. Dönem 2. Sınav Programı aşağıdaki gibidir.

Okul Logomuz Yenilendi.

Ara

Turhal Şeker Fen Lisei 10. ve 11. sınıf öğrencilerimizden oluşan LifeAl takımımız büyük bir özveri ve sosyal sorumluluk göstererek gündem ve yaşama dair alanlarda kolaylaştırıcı ve çözümleyici önerilerle 6 proje çıkararak büyük bir başarı örneği gösterdi.

Öğrenciler;

1. Muhammed Furkan DOĞAN
  2.  İrem BALOĞLU
  3. Yusuf Onur YILMAZ
  4. Zeynep ÇAKIR
  5. Erva ŞAHİN
  6. Muhammed Furkan KILIÇARSLAN
  7. Şevval BALCI
  8. Zeynep Elanur KALKAN

Danışman; Mustafa SAVAŞ, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni

Kas

TOKAT GOP Üniversitesi okul gezimizden kareler.

Kas

Turhal Kaymakamı Ali GÖKAY, okulumuzun Turhal Gençlik Merkezinde düzenlemiş olduğu kariyer günleri etkinliğine katıldı.