May

Turhal Şeker Fen Lisesi 11. sınıf öğrencilerimiz Liselerde Bilim Uygulamaları projesi kapsamında GOP Üniversitesi Ziraat Fakultesini ziyaret ettiler. Zİraat fakultesi dekanı Prof. Dr. Rüstem Cangi hocamıza, eski öğrencimiz Yrd. Doç. Dr. Turgut ATAY'a ve öğretim üyelerini misafir perverliklerinden dolayı okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Nis

Atamızın tüm dünya çocularına hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri olarak vatan uğruna toprağa düşmüş olan Turhallı şehitlerimizi kabirlerinde ziyaret ederek dua ettik.

Mrt

GOP Üniversitesi Öğretim Üyesi Sn. Mustafa DEMİR okulumuzda "Geleceğin Meslekleri ve Bilime Etkisi" konulu söyleşide bulunmuştur. Kendi tecrübeleri ve yeni nesil mesleklerdeki bilgi birikimini Turhal Şeker Fen Lisesi öğrencileri ile paylaştığı için okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Merve TAŞTAN, İlkbal TÜRKTEN, kimya öğretmenimiz Yavuz SÖYLER rehberliğinde atık plastik malzemelerden yapıştırıcı projesiyle TUBİTAK 2204-A projeler yarışmasına katılıp Tokat bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi başarılarından dolayı kutlar, plastik malzemeleri dönüştürerek doğayı daha yaşanılabilir bir ortama çevirmeyi düşündükleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Turhal Şeker Fen Lisesi olarak bu sene 4-7 Mart tarihleri arasında Tokat ilimizde düzenlenen bölge finallerine öğrencilerimizle birlikte katılarak projeleri inceledik.

Şbt

İlimizde düzenlenen Liseler arası satranç turnuvasında öğrencilerimiz Büşra Aruk, Fatma Berra Düzenli, Umay Sezin Karakılınç, Yaren Doğan ve Zeynep Çakır takım olarak tüm rakiplerini eleyerek Tokat İli Kızlar Satranç şampiyonu olmuştur. Öğrencilerimizi ve Satranç antrenörümüz Erol Baki TEKİN'i başarılarından dolayı kutlarız.

Şbt