Etiket Sonuçları: lisesi

7-22 Ekim Codweek haftasına özel olarak hazırlamış oluğumuz etkinlikte Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Mustafa SAVAŞ danışmanlığında, 11. sınıf öğrencilerimiz olaran. Y. E. ARSLAN, M. F. KILIÇARSLAN, Ö. F. KARAKÖSE'nin arduino da yazılımını ve tasarımını yapmış oldukları arabamız Cumhuriyetimizin 100. yılna itafen hazırlamış olduğumuz Atatürk'ün Samsun'a çıkmasıyla başlayan, Amasya Genelgesi, Eruzum Kongresi, Sivas Kongresi, Cuhhuriyetin 100. yılı ile biten parkurda arabamızı hareket ettirdik. Etkinlik kapsamında Neziha Kazım Atıcı İmamhatip Ortaokulu BTR öğretmeni Veysel ŞAMAN ve öğrencileride etkinliklerimizde yer alarak robotik yazılım ile ilgili diğer öğrencilerde de merak uyandırmış olduk. Emeği geçen başta öğrencilerimize ve diğer paydaşlara teşekkür ederiz.

Çök-Kapan-Hayata-Tutun!

AFAD koordinasyonunda, afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ile toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla 12 Kasım 1999 Düzce Depremi’nin yıl dönümünde 81 ilde eş zamanlı olarak Turhal Şeker Fen Lisesi olarak tatbikat gerçekleştirilecek.